Supradyn Energia Filmtabletta

Supradyn Energia Filmtabletta

13 vitamin, 9 ásványi anyag/nyomelem koenzim Q10-zel

A Supradyn Energia Filmtabletta olyan multivitamin készítmény, amely 13 vitamin és 9 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációja mellett koenzim Q10-et is tartalmaz. A vitamin-mennyiségeket az Európa Tanács* és az USA Nemzeti Kutatási Tanács által javasolt NRV** (ajánlott napi bevitel) alapján határozták meg.

Az ásványi anyagok, nyomelemek szintén létfontosságú anyagok. Sokféle élettani szerepük van: katalizálnak számos enzimatikus reakciót, strukturális alkotórészei az enzimeknek, hormonoknak, neuropeptideknek és hormon receptoroknak, több ponton részt vesznek a metabolizmusban, ingerületátvitelben, a csontok és a fogak felépítésében stb.

A Supradyn Energia filmtablettát speciálisan az aktív életet élő emberek számára fejlesztették. Azon vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyekre a szervezetnek minden nap szüksége van.

A B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitamin, a biotin, a niacin, a pantonénsav, a vas, a jód, a kalcium és a mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Figyelmeztetés:

Kumarin típusú véralvadás-gátló gyógyszert szedők, terhes nők és szoptató anyák kérdezzék meg orvosukat a használat előtt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

*https://www.ogyei.gov.hu/nrv_es_ul_ertekek/

**Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academies (USA): Recommended Dietary Allowances and Adequate Intakes - Vitamins and Elements

 

A Supradyn Energia filmtabletta vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Supradyn Energia multivitamin, ásványi anyag, koenzim Q10 tartalmú étrendkiegészítő filmtabletta.
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők a napi adagban (1db filmtabletta)

VITAMINOK

ÁSVÁNYI ANYAGOK

A-vitamin

800 µg

Cink

10 mg

B1-vitamin (tiamin)

3,3 mg

Jód

150 µg

B2-vitamin (riboflavin)

4,2 mg

Kalcium

120 mg

B3-vitamin (nikotinamid/niacin)

48 mg

Magnézium

80 mg

B5-vitamin (pantoténsav)

18 mg

Mangán

2 mg

B6-vitamin

2 mg

Molibdén

50 µg

B12-vitamin (cianokobalamin)

3 µg

Réz

1 mg

C-vitamin

180 mg

Szelén

50 µg

D3-vitamin (kolekalciferol)

200 NE

Vas

14 mg

E-vitamin

12 mg

Folsav

200 µg

H-vitamin (biotin)

50 µg

Egyéb:

K-vitamin

25 µg

Koenzim Q10

4,5 mg