Supradyn Immune Junior puha karamella 4 éves kortól

Supradyn Immune Junior puha karamella 4 éves kortól

Szülőként gyermekeink egészsége a legfontosabb dolog a számunkra, éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk azokról a káros külső hatásokról, amelyek az őszi-téli időszakban érhetik szervezetüket. Ilyenkor különösen fontos, hogy biztosítsuk számukra az ajánlott napi vitaminbevitelt, hiszen immunrendszerük több kihívással kénytelen szembenézni.
Ebben segíthetnek a Supradyn Immune Junior puha narancs ízű karamellái. 
Összetétele egyedi: 10 féle vitamint, ezen felül vasat, cinket és homoktövis kivonatot is tartalmaz.

A benne lévő A-, B6-, B12, C- és D-vitamin, valamint a vas, cink és folát hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. 

Étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

VÁSÁRLÁS

A Supradyn Energia multivitamin, ásványi anyag, koenzim Q10 tartalmú étrend-kiegészítő filmtabletta. A Supradyn ENERGIA multivitamin, ásványi anyag és koenzim Q10 tartalmú, narancs-marakuja ízű pezsgőtabletta édesítőszerekkel étrend-kiegészítő készítmény. A Supradyn Energia 50+ filmtabletta, a Supradyn Immune pezsgőtabletta, valamint a Supradyn Immune Kids gumivitaminok vitaminokat és nyomelemet, a Supradyn Kids vitaminokat, omega-3 zsírsavat és kolint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmények. A Supradyn Immune Junior narancs ízű puha karamella étrend-kiegészítő készítmény. 
 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.