Tavaszi fáradtság

A tavasz érkezésével végre ismét beköszönt a jó idő, gyakoribbá válnak a napsütéses, madárcsicsergős nappalok.

Ilyenkor az ébredő természet hívogat egy frissítő futásra a parkban vagy egy könnyed erdei sétára - Neked pedig ahhoz sincs erőd, hogy kibújj az ágyból? Ráadásul napközben is gyakran gyötör fáradtság vagy fejfájás? Ennek hátterében a tavaszi fáradtság állhat!

A tavaszi fáradtság nem egyfajta betegség, hanem a szervezet általános válaszreakciója a téli üzemmódról tavaszira való váltásra. Télen, a hazai éghajlaton a kevesebb napfény miatt szervezeted nem jut elegendő D-vitaminhoz.

Ugyancsak hiányoznak a friss zöldségek és gyümölcsök is, emiatt egyoldalúbban, vitaminokban szegényebben táplálkozol a hideg évszak során. Emiatt megcsappannak a vitamin- és energiaraktáraid, így a szokásosnál is kimerültebbnek érezheted magad és a koncentrációképességed is romolhat. Ilyen állapotban a legalapvetőbb feladatok elvégzése is nehezebb lehet, mint általában – és akkor még nem is beszéltünk a tavaszi nagytakarításról és az azzal járó fáradalmakról.

Tudatos és egészséges táplálkozással, megfelelő folyadékbevitellel, illetve rendszeres – lehetőség szerint szabadban történő - testmozgással sokat javíthatsz közérzeteden, viszont emellett nélkülözhetetlen a szervezeted megfelelő vitaminellátása is. A megfelelő eredmény eléréséhez érdemes olyan készítményt választani, amely komplex összetételű, azaz a vitaminok mellett ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz.  

A Supradyn drazsé 12 féle vitaminnal valamint 8 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel hozzájárul szervezeted optimális energiaszintjének pótlásához, illetve szinten tartásához, hogy egész nap lendületben maradj.

Győzd le a tavaszi fáradtságot Supradynnal!

L.HU.MKT.CC.18.02.2016.0793

 

A SUPRADYN AJÁNLJA

 • Supradyn Immune Kids

  A Supradyn Immune Kids vitaminokat és ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítő.

  Tovább a termékhez
 • Supradyn Immune pezsgőtabletta
  A Supradyn Immune pezsgőtabletta vitaminokat és ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítő.
  Tovább a termékhez
 • Supradyn drazsé

  A Supradyn drazsé vény nélkül kapható gyógyszer, amely 12 vitamin és 8 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációját tartalmazza.

  A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

  Tovább a termékhez
 • Supradyn Energia filmtabletta
  13 vitamin, 9 ásványi anyag/nyomelem koenzim Q10-zel
  Tovább a termékhez
 • Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta
  A Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta olyan multivitamin készítmény, amely 13 vitamin és 9 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációja mely koenzim Q10-et tartalmaz.
  Tovább a termékhez
 • Supradyn Energia 50+ filmtabletta
  Az idősödő szervezet már kevésbé képes hatékonyan védekezni az oxidatív stressz ellen, így szükségessé válik a külső támogatás.
  Tovább a termékhez
 • Supradyn Kids
  A Supradyn Kids egyedülálló, célzott összetétele együttesen támogatja az idegrendszert és az immunrendszert.
  Tovább a termékhez

VITAMINKERESŐ

A vitaminok és az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az egészséges élethez.

Az emberi szervezet nem képes előállítani őket (a D- vitamin kivételével, ami főként UV sugárzás hatására termelődik), ezért a táplálkozás során kell a szervezetbe juttatni a létfontosságú anyagokat.

Tovább a vitaminkeresőhöz

A Supradyn Energia filmtabletta, a Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta, a Supradyn Energia 50+, a Supradyn Immune pezsgőtabletta, valamint a Supradyn Immune Kids gumivitaminok vitaminokat és ásványi anyagokat, a Supradyn Kids vitaminokat, omega-3 zsírsavat és kolint tartalmazó étrendkiegészítő készítmények. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

KVÍZJÁTÉK

Játsszon velünk és tudjon meg többet a vitaminokról, ásványi anyagokról és ezek fontosságáról! Tovább a kvízjátékhoz